Sprit, latheten och kärlek

Jag har städhjälp och handlar online på ica maxi. Och varför är jag så lat, jo för att jag skall kunna jobba och disponera min energi men framförallt för att familjen skall slippa detta tråkiga energikrävande skit göra. 4 timmars jobbar tar lika mycket energi som 14 timmar på malmöfestivalen eller Sweden rock där jag jobbade i 10år. Det är 2 år sedan jag tackade nej till fortsatt jobb vilket var tufft då det har varit en stor del av mina sommar med planering, artister och trötta fötter men jag älskar att jobba och tänker göra det tills jag inte kan stå upp.

Ikväll blir det massor med handboll. Hoppas så klart att Danmark?? tar brons och sverige?? guld.

Imorgon blir det Hts cafeterian, provtagning och vila då jag inte är riktigt 100 efter förkylning och halsont.

Kökets Box som vi testade på erbjudande men inte riktigt var grej, tycker bättre om lite andra boxar som vi testat.

Smakbox är favoriten

Matsmart är ett smart tänk.

Sprit dricker jag bara vid enstaka tillfällen och denna helgen blev det 0 men förra helgen drack jag en del, det blir så när man har trevligt sällskap god mat och bubbelbad.