Jobb

Vad jag gör när jag är frånvarande härifrån antingen hänger jag på Hts eller i min vackra dotters salong. Hon gör de vackraste fransar i Hässleholm ( obs partisk)?Jag började med permanentmakeup lite ironiskt för att hjälpa cancer och andra sjuka med håravfall ❤och kan väl bara säga att jag nyttjat det själv. Glöm inte fråga din onkolog om du kan få rekvisit på bryn och peruk.

Hoppas ni hör av er om ni är intresserade av mitt jobb

Skicka på min mail:

Browsbyjeanne@gmail.com

0737417323

3d bryn med microblading
Liplinner,skugga och highlit på överläpp
3d bryn med lite skugga
2 olika läppar speciellt svårt med mörka läppar
Fransförstärkning
Powderbrows på en rödlätt söt tjej
Mörka powderbrows mjuknar och tappar 40% pigment

Eyeliner med liten vinge
3 d bryn
Powderbrow
Jobb på salongen i stockholm
Powderbrows
Powderbrows