Skitvecka med bra slut.

Har haft en tråkig och låg vecka mest för att allt hinner ikapp en, känslor, tröttheten och biverkningar. Men i helgen tog jag igen det, jag och Sara rensa i behandlingsrummen och städade bort 2 säckar med onödiga saker. Lördagen började med lite kaos sen jobb och fyra körningar av ungdomar som avslutades kl 03 med smått berusade tjejer och en kebabrulle men även bubbelbad och god middag med trevligt sällskap.

Kaos bestod av detta: flera gånger, nej mamma jag vill inte köra din Peugeot jag vill ha saaben. Lördag morgon kl 06.30 dörren har frusit fast till sabben och hon springer in tar Peugeot nycklarna och skrapar rutorna och slänger sig in i bilen men kör iväg lungt och kommer upp på stora vägen och då har hon råkat vrida av ljuset och eftersom hon inte kör denna bilen kommer hon inte på hur man gör och blir så klart stressad eftersom det är kolmörkt ute så mitt i detta bryts hela spaken med blinkers och alla ljusfunktioner hon kör in till sidan och sätter igång varningsblinkers och ringer sin pappa, men då bryter hon ihop men hennes pappa är en lugn och sansad person så han går ut och skall ta saaben och då hör jag faaaaaaaan ute på gården för dörren går ju inte upp på den? men han får upp den och kör ditt och byter bil med dottern allt lungt nej i direkt men det är ett annat inlägg.

Min man, svägerska, svärmor och svåger.

Min vardags frukost när jag inte äter gröt

Hälften av min julservice som jag funderar på att sälja?