Oj redan ett nytt år

Vill bara kicka in och önska ett gott nytt år. Dagen innan nyår kom sjunde delen av vårt liv i norra skånes tidning och skånska dagbladet så är du sugen på en tråkig uppdatering bör du läsa den❤

Jag fira nyår med Patric och Tozzy, vi käka lite och badade bubbel. Vakna med nybakade frallor och kaffe, inte dumt tänker ni men jag får faktiskt kaffe på sängen varje morgon för att jag skall få mjuka upp min kropp. 

Jag lovar aldrig mig något på nyår för då måste man hålla det vilket inte kommer att ske, däremot har jag klarat av att göra saker direkt när jag bestämt mig t.ex sluta röka efter 22år, vakna en natt med ångest och beslutade då att den 1juni är det slut rökt och jag har inte tagit ett bloss på 13 år. En annan gång vakna jag en morgon och bestämde mig för att tränna bort 10kg vilket jag gjorde på 3 månader, jag gick från 68kg till 56kg vilket blev 12kg fast mer muskler än idag men håller fortfarande 58kg ?jag ser mig som en vinnare på många plan fast jag dragit några nitlotter.

Härifrån och framåt – del 7