Jul i vårt hus 

Är jag bitter? Nej mest förbanad. Vill jag att någon annan skall överta min cancer? För att vara riktigt ego så tycker jag att det finns några stycken i världen som kan få den.

Tänk så många som bråkar och surar bort sitt liv, vill bara ruska om dem och säga några väl valda ord.  Man får bara ett liv det är liksom grejen. Lev det oavsett om du är frisk eller sjuk. Och ja jag vet att det finns en massa elände i världen men man måste hjälpa sig själv först och främst sen kommer resten av världen.

Jag är inte speciellt rädd för att dö men känner en otrolig sorg över vad jag kommet att lämna, så mycket kärlek och glädje.
Njut av julen, sitt inte och tänk på allt du missat eller vill ha, njut av vad du har och upplever just nu.

Kram och god jul?

Detta är mina ord och mina tankar