Familjen 

Jag har en familj vilket de flesta har, men jag har en ovanlig familj, varför tänker ni och det skall jag förklara. Vi är inte bara en familj vi är ett team, team Jeppsson alla har sina roller och ansvarsområden. Min man t.e.x känner mig så väl att det räcker med att jag tittar på honom när jag tänker att jag skall göra något då säger han nej Jeanne glöm det. Eller när vi sitter hos läkaren räcker det med att han tittar på mig för att han skall märka att jag inte tar in vad de säger. Han vet hur jag vill ha min mat, vad jag äter eller inte äter. Han kommer med mitt morgon kaffe varenda morgon för att jag skall kunna ligga kvar och låta medicinerna verka. Han försöker höja mig när jag låg men låter mig vara låg när jag behöver det. Han lyssnar när jag behöver vara arg eller ledsen men han stoppar mig när det blir för mycket. Han är den bästa pappa och moffe och det ger mig så mycket glädje och styrka att uppleva och känna det.

Mina döttrar har olika roller i vårt team, de ger mig styrka och kärlek och hjälper mig när det behövs.

Sara min äldsta
Jessica min mellersta
Patricia vår minsta
Min älskade man