Röntgen nr 453 eller inte

Igår var jag på röntge inför mitt läkarbesök som är den 19/12, det beställdes en extra stor röntgen så jag får komma tillbaks i morgon på dropp in eftersom det inte finns några tider och läkarna vill ha svaret till den 19. 

Tyvärr börjar mina kärl ta stryck och har mycket ärr bildning plus att det är den armen som de får sätta dropp i min högra är den opererade och då får man enbart ta prover i den och det funkar inte, har provat en del gånger och det är bara en lång pina så vi får för flytta stickandet.

Röntgen

Idag har jag jobbat på Hässleholms tekniskaskola vilket jag tycker är super kul speciellt med alla goa ungdomar. Och så har jag min fina man där som är en otrolig trygghet om det skulle vara något, man vet aldrig❤ lyx lyx lyx

Patric och jag

På fredag sticker jag till stocķholm med min mamma och syster. Shopping,after dark och mat står på schemat.

Min man ❤