Då var det dax igen 

Igår kväll mådde jag skit men gick och lade mig i sängen kl 21 och lyssna på ljudbok. Vaknade flera gånger i natt av att jag badade i svett så det blir inget jobb på Tekniskan idag tyvärr,men bytte dag så det blir fredag istället.

Jag tycker det är tråkigt när jag inte orkar, men jag måste lyssna på kroppen annars blir det värre och blir liggande längre.

Varje morgon ligger han på Patrics plats

Jag dricker extremt mycket vilket är troligen för att mitt skelett håller på att sakta brytas ner och då är törst en biverkning.

Har  även passat på att snagga av mig håret, tog det jättekort mest för att jag inte orkar fixa mitt hår och alla lockar som jag har, men även för att det är jättetjockt och varmt. Kanske att jag skulle vara finare om det var långt men jag trivs så bra i kort hår.

Idag blir det som sagt sängläge och tv tittande.