Stockholmsmässan 

Vilken helg det blev, är jättesliten och ont i kroppen men så nöjd.

Klockan 05.00 fredagen morgon

Har varit på Stockholmsmässan där Acadermia/skönhetsmässa, Food&Wine och Allt för hälsan huserade. Hade lätt kunnat spendera en heldag på matmässan med vin, mat och kända och mindre kändt folk. Lite tråkigt tog jag ingen bild på Allt för hälsan mest för att jag var så intresserad att jag inte tog upp mobilen en enda gång vilket man får ta som en komplimang till dem. Det roliga var alla nya former av yoga och träning och inte minst alla träningskläder.

Tareq Taylor som är och har varit den bästa kocken länge. Synd det inte syns men han verkligen tittar på Sara och bara ler
Daniel som jobbar på Gedins studio i Stockholm testade en ny hårborttagnings maskin i mina armhålor, 80% bör försvinna så det hoppas vi på.
Det gick att köpa lite vad som på Stockholmsmässan, vilket många av mina cancersystrar verkligen behöver och är värda❤

Vaknade i morse nöjd men ont i kroppen så det märks att man inte är där man var för 1,5 år sedan. Tur jag snart sticker till Frötuna retreat med yoga, mat och vatten rehab i 5 dagar. Sen hinner jag hem landa och fixa lite jul sen åker jag till Stockholm och njuter lite på Skansen med julmarknad och Afterdark show. Men nästa inlägg blir lite mindre glamor än detta och så är det när livet går upp och ner både kroppsligt och mentalt.

Ja vad skall man säga, så mycket kontraster.

Jag var så otroligt trött och sliten i fredagskväll så jag hängde mest som en disktrasa men vi hann med en del shopping och mat ändå ?

Så ?

Idag tar jag mig till keramikkursen och hoppas några av mina alster är färdiga.

Hej då och ses i morgon med lite allvar❤