Operation 

Den 28/6 2016 lades jag in på Csk i Kristianstad för op den 29/6, tyvärr blev det 10 dagar senare en op till då jag hade både stora och påverkade körtlar. När man öppnade andra gången hade jag en inflamation med vätska, antagligen för att man drog drenaget för tidigt. När jag vaknade upp efter andra operationen  mådde jag inte bra alls och började direkt med 2 olika penicillin kurer. Hade svårt att äta då luftstrupen blivit skadad under operationen och min mage var helt förstörd av penicillinet och all stress. Jag gick från 59kg till 52kg på bara några veckor. 

Efter andra operation
10 dagar senare
Norra skåne 14/10 2017

Det första jag sa när jag fick min tid för op var nej fan jag vill inte vara sjuk på sommaren och ja jag vet att det är taskigt mot vikarien och det handlar absolut inte om dem utan snarare frånvaron av ordinarie personal.

Men jag säger det varje gång någon frågar, jag har aldrig mött så kompetent och mänsklig personal som på bröstcentrum och onkologen under hela min tid och hoppas så klart att det fortsätter så.

Min älskade syster❤ innan jag rakade av mig håret

Anledningen till min sommarskräck kommer jag att berätta mer om i ett annat blogg inlägg