Espresso House och kaffemöte.

Tänkte slänga in ett inlägg om biverkningar? Om ni undrar varför jag ibland vill slänga alla mina mediciner och bli en rolig, sexig, glad, fräsch, 100% aktiv igen så har ni svaret här.

Just nu är jag där medicinerna gör mig mer sjuk än själva cancern, det går upp och ner. Det tråkiga är att man har så svårt att bara låta sig vara sjuk, dåligt samvete och ångest är en tråkig vän de dagarna.

Vill dock poängtera att det enbart är önske tänkande, men men tanken finns där när jag har spenderat 2 dagar under mitt älskade täcke, och gamla poddavsnitt av Dilema och funderat på vart mitt fucking liv tog vägen.

Tozzy min bästa vän

Terapi är för mig att skapa, här under kommer några tavlor.

Fjärilstavla som hänger hos Ida.

Tyvärr är det inte det bästa ljuset.

Tavla som hänger hos oss