Ystadsaltsjöbad

Tisdag och onsdag var jag på Ystad saltsjöbad, vi badade och tog behandling så underbart. Körde hem med en skön känsla i kroppen som höll i sig fram till torsdag då jag skulle träffa läkaren. Gjorde röntgen veckan innan så jag var lite tom i skallen när jag var på spa. Men man kan säga att för mig var det ett fint besked, allt har stått still i 3 månader så än funkar medicinen på mig och vi tog beslutet att köra på 3 månader till.

Så jag/Vi har varit glada i helgen och gått runt och njutit av det goda beskedet, och så ger sig sjukdomen till känna igen och ger mig värk från helvetet i skenbenen och höften. Tyvärr är man ibland på den nivån att när man fått ett bra besked är man på topp och glömmer att kroppen är full av cancer och att medicinerna sliter hårt på kroppen.

Men då tänker jag på mina supermän som tar hand om mig ❤