Det var lättare för.

Har haft en skit dag med feber ont i halsen, ont i fingertopparna och fötterna vilket är biverkningar av min cytostatica behandling.
Lite bitter, sur, svullen, och tv narkoman.
Just nu tycker jag det är extra tungt då jag vill jobba och vara pigg, har ju också haft strull med bilarna och det gör det väldigt jobbigt för mig då jag vill vara självständig kunna jobba och köra på aktiviteter. Avstår väldigt mycket från kollegtivtrafiken då jag inte vill utsätta mig för alla bakterier men vill även slippa bli stående på en perong någonstand och bli iskall. För mig är bil frihet att kunna åka till barnbarn och göra aktiviteter, kunda handla och åka till sjukhuset varje vecka på någon av behandlingar.
Till stor glädje fick vår dotter Patricia körkort i julas och det är en fantastisk glädje så givet vis behöver hon ta sig till jobbet och då får jag åka till jobbet minst 1 timme tidigar och en timme senare hem då jag åket med Patric men det är jobbigt, men helt ärligt gnäller jag inte önska bara livet lätta stunder delade jämnt över alla ❤
Har vart kär i denna lättkörda bil sen den kom ut på marknaden
En helt ny hade inte gjort ont men tyvärt nej just nu har pengarna gått till pelletskammin, jul barnbarn, mediciner m.m
DET ÄR INTE JAG SOM GNÄLLER DET ÄR NÅGON J….. PARASIT ?
Förlåt för detta bitterinlägg nu skall jag sluta