Helgen över

Har varit lite dålig på blogg inlägg ?

Men jag skall skärpa mig, men en liten ursäkt är att jag gör mina inlägg via mobilen och det funkar inte riktigt för mig så får be manen om hjälp.

I torsdag var manen ledig så jag inbillade mig att det var lördag både torsdag och fredag så när det var lördag trodde jag det var söndag ja ja lyx problem.

Men i fredags stack vi till Helsingör och käckade smörrebröd och drack go öl. Innan vi körde hem stannade vi i Helsingborg och lämnade lite datorer till hemlösashus/värmestugan då de haft inbrot och datorer är deras sätt att sköta allt tex kontakt med barn, ex, myndigheter, sjukvård ja allt som vi tar för givet. Har alltid sagt är det något vi inte vill ha längre finns det alltid någon som uppskattar och behöver det, så tänk på det när du slänger något helt, rent och fullt fungerande.

Det finns massor med hemlösa organisationer runt om oss, denna gången valde vi Helsingborg men det finns här i Hässleholm också. Men hör av dig till dem så de får det just de behöver just nu för många av dessa organisationer har ingenstans att förvara saker. Sök på fb då de flesta har fb.

Vi valde somsagt värmestugan i helsingborg som har öppet mellan 16-20 och delar ut mat, kaffe, värme och kärlek❤

Vi gör inte detta för att synas och höras, detta gör vi för att vi kan, vill och har möjligheten då vi har fullt med elektronik runt om oss som inte andvänds då vi klassar det som ”gammalt” sorgligt men sant.