Sjuk

Hur sjuk är jag. svårt att gradera men på en skala 1-10 är det nog en 5 men om andra skulle bedöma skulle det nog vara en 3 kanske och varför jag tror det är för att cancer syns inte, den känns inte. Om du kommer i rullstol med brutet ben syns det och man kan nästan känna smärtan.

Jag har konstant värk i ben och rygg nästan så att man vänjer sig, jag har ingen känsel på höger sida från armhålan och ner till midjan på grund av de omfattande operationer jag gjorde, ibland har jag ont i luftrören och det känns tungt att andas sen har vi den konstanta hjärntrötheten som infinner sig och tar de sista krafterna. Så nej jag ser inte sjuk ut men jag lever med en konstant rädsla att det nästa läkarbesöket blir det värsta samtidigt som jag vill tro på medicinerna.

En av de sista bilder innan jag blev med cancer

Resa till Budapest är bokad i April.